Postbus 1816 4801 BV Breda T: 076.5233666 E: info@leermeester.nl |
Warenwet
Volgens de Warenwet dienen alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden te werken volgens de regels van de Hygiënecode HACCP. Alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren in een bedrijf moeten bovendien een training of instructie gevolgd hebben op gebied van voedselhygiëne.
De Training HACCP vindt plaats in 1 dag van 10.00 tot 16.00 uur. In de training leren wij de deelnemers hoe zij de verplichte Hygiënecode eenvoudig in de praktijk kunnen toepassen. Als afsluiting van de Training wordt de toets afgenomen. De geslaagde deelnemers ontvangen direct het Certificaat van Deelname.
Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
productontwikkeling
inkoop en opslag
bereiding van warme en koude gerechten
serveren en presenteren
reinigen en desinfecteren
kwaliteit en voedselveiligheid