Wij gebruiken cookies op onze website om de gebruikerservaring optimaal te houden.
Training HACCP
Warenwet
Volgens de Warenwet dienen alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden te werken volgens de regels van de Hygiënecode HACCP. Alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren in een bedrijf moeten bovendien een training of instructie gevolgd hebben op gebied van voedselhygiëne.
Training HACCP inclusief Certificaat van Deelname
De Training HACCP vindt plaats in 1 dag van 10.00 tot 16.00 uur. In de training leren wij de deelnemers hoe zij de verplichte Hygiënecode eenvoudig in de praktijk kunnen toepassen. Als afsluiting van de Training wordt de toets afgenomen. De geslaagde deelnemers ontvangen direct het Certificaat van Deelname.
Cursusonderwerpen
Tijdens de cursus komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
-
Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
-
productontwikkeling
-
inkoop en opslag
-
bereiding van warme en koude gerechten
-
serveren en presenteren
-
reinigen en desinfecteren
-
kwaliteit en voedselveiligheid